След преминалия тази нощ студен атмосферен фронт с мощна купесто-дъждовна

...
След преминалия тази нощ студен атмосферен фронт с мощна купесто-дъждовна
Коментари Харесай

След градушки тази нощ днешният ден ще е топъл, с температури от 22 до 27°

След миналия тази нощ леден атмосферен фронт с мощна купесто-дъждовна облачност с превалявания и градушки над Централна България през днешния ден ни чака безоблачен и топъл ден.

До сутринта явленията ще стихнат, а облачността ще намалее до незначителна, предвижда Националният институт по метеорология и хидрология.

През деня ще доминира слънчево време, след обяд над източните и планинските региони с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад.

Максималните температури ще са сред 22° и 27°.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – към 14°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха: 22°-27°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР