След преизбирането на френския президент Еманюел Макрон очакваме съпругата му

...
След преизбирането на френския президент Еманюел Макрон очакваме съпругата му
Коментари Харесай

Над 60 и все така фина: вижте стила на Бриджит Макрон, олицетворението на френската елегантност, през годините

След преизбирането на френския президент Еманюел Макрон чакаме брачната половинка му да остане под светлините на прожекторите още четири години.

Със своята ненатрапчива грациозност Бриджит Макрон е като че ли въплъщение на френската хубост – непреходна и фина.

69-годишната първа дама на Франция обича да залага на костюми, поли и рокли с дължина над коляното, която акцентира тънката ѝ фигура, а съдейки от нейните обществени появи, измежду обичаните ѝ цветове са преобладаващите черно, бяло и синьо .

Вижте в галерията някои от най-запомнящите се моменти на Бриджит през последните години и намерете ентусиазъм за французойката в себе си!
 Деловата грациозност на Бриджит Макрон през годините  Деловата грациозност на Бриджит Макрон през годините  Деловата грациозност на Бриджит Макрон през годините  Деловата грациозност на Бриджит Макрон през годините
Сред едно от най-хубавите попадения е костюмът на Louis Vuitton в бебешко синьо , с който тя публично стартира изявите си като президентша. Бриджит се появи с тази визия в деня, когато нейният брачен партньор встъпи в служба – 14 март 2017 година
 Бриджит Макрон - очарователна в бебешко синьо (2017 г.)  Бриджит Макрон - очарователна в бебешко синьо (2017 г.)  Бриджит Макрон - очарователна в бебешко синьо (2017 г.)  Бриджит Макрон - очарователна в бебешко синьо (2017 г.)
Първата дама на Франция може и да се придържа към присъщ почерк, само че понякога съумява да го разчупи с нещо по-нестандартно. Пример за това е този нетрадиционен костюм, в който белият цвят е комбиниран с черния под друг ъгъл .
 Елегантност в черно и бяло: Бриджит Макрон (среща на Г-20 в Хамбург, 2017 г.)  Елегантност в черно и бяло: Бриджит Макрон (среща на Г-20 в Хамбург, 2017 г.)  Елегантност в черно и бяло: Бриджит Макрон (среща на Г-20 в Хамбург, 2017 г.)  Елегантност в черно и бяло: Бриджит Макрон (среща на Г-20 в Хамбург, 2017 г.)
Бялата минирокля, с която Бриджит Макрон посрещна Мелания Тръмп в Париж през 2017 година, е образец за типичната кройка и дължина, която французойката избира . И не можем да отречем, че сходен минимализъм ѝ отива!
 Бриджит Макрон с бяла минирокля в Париж (2017 г.)  Бриджит Макрон с бяла минирокля в Париж (2017 г.)  Бриджит Макрон с бяла минирокля в Париж (2017 г.)  Бриджит Макрон с бяла минирокля в Париж (2017 г.)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР