След повече от два месеца в ефир, Слави Трифонов най-сетне

...
След повече от два месеца в ефир, Слави Трифонов най-сетне
Коментари Харесай

Слави разгроми Цитиридис

След повече от два месеца в ефир, Слави Трифонов най-накрая показа какво мисли за новото шоу на бТВ, което го измести от дългогодишния му пост в медията. Шоумен номер 1 безогледно разгроми гръцкият си заместител Николаос Цитиридис, определяйки го като човек без възприятие за комизъм и без нужните топки да оглави продукция, която да имитира "Шоуто на Слави ".



Откровението на Трифонов по тематиката бе провокирано от въпрос на почитател, който зададе въпроса си по време на лайва на Слави и Маги Халваджиян през уикенда във Facebook страницата на "Господари на ефира ". Най-напред Слави се опита да се измъкне от въпроса с думите: "Не съм го гледал, не мога да събера храброст за това! ", само че по-късно удостовери, че му е бил фен и безкомпромисно отсъди: "За някои неща човек би трябвало да има топки, мощен мъжки темперамент, с който да може да надмогне себе си и да си аргументи неща, от които по-късно може да сънува кошмари ", добави той.



Дотук с излиянията му не се завърши... Ето и продължението: "Мисля, че е огромна нелепост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио... Смятам, че индивида няма никакво възприятие за комизъм, а се пробва да има. Мисля, че е доста млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад може да написа лирика, само че с цел да написа прозаичност, би трябвало да има опит. Затова огромните американски водещи, започват над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше друга ситуацията. Имам доста добър екип, само че в новото шоу на бТВ мисля, че няма подобен и резултатите го демонстрират. Смятам, че сега то върви напук, другояче от дълго време да е спряно, тъй като в него няма нещо, което да е забавно, няма рейтинг, да не приказваме за въздействие. То просто съществува, тъй като някой от управлението на медията е похарчил доста пари и не желае да покаже, че се е издънил. Затова би трябвало да се вършат на инати и някакво момче там да е водещ. Това е действителността, а другояче какво е моето персонално мнение... Трябва да се дава път на младите, само че от време на време би трябвало и да се стопират. Младостта от време на време е огромна нелепост и по тази причина в случай че дадеш място на млад малоумен човек, значи че ти си остарял малоумен човек. "



И до момента в който Дългия кълцаше с огромната брадва в лайва, валяха и остри рецензии към това по какъв начин Трифонов може да се появи по анцунг и маратонки пред феновете си. "Това е пренебрежение и в звук с арогантността му. Очевидно, че е приел поканата на Халваджиян от досада ", разясниха възмутени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР