След повече от 4 часа заседание на парламентарната група заедно

...
След повече от 4 часа заседание на парламентарната група заедно
Коментари Харесай

ДПС се готви за управлението, след като властта генерира само скандали

След повече от 4 часа съвещание на парламентарната група дружно с управлението на Движение за права и свободи в Бояна при почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган, партията сподели, че не толерира непрекъснатото продуциране на кавги в страната от ръководещите и стартира усилена подготовка за ръководство на страната. Все още обаче не отваря дума за предварителни избори.
"Ние стабилността я разбираме като непоклатимост в страната. Но въпреки това, през последните два месеца следим, че властимащите непрестанно генерират кавги, разнообразни типове, даже спорове сред институциите ", установи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещанието. Именно като подготовка към отворено ръководство би трябвало да възприемаме идния семинар на Движение за права и свободи на 5 март, стана ясно от думите му.
Попитан дали това значи курс към предварителни избори, Карадайъ посочи: "Такова нещо към момента не сме споделили ".
Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че свадите във властта, споровете сред институциите са тревожни и пораждат напрежение и в обществото.
"От тази позиция ние си организирахме съвещанието, направихме съответните разбори, ние работим и даваме своя принос за стабилността на страната. Някои хора се пробват да го схващат като непоклатимост на властта. Стабилността на властта е част от стабилността на страната, само че тези две неща не са равнозначни, съобщи Карадайъ.
За оставката на енергийния министър Теменужка Петкова той сподели, че в Движение за права и свободи са научили от медиите и ще изложат своите причини, когато въпросът влезе в Народното събрание.
Относно самата договорка за ЧЕЗ партията ще оповести позицията си едвам откакто съответните органи се произнесат и се срещнат с техните констатации и решение.
Дали е закъсняла реакцията на някои институции по отношение на договорката за ЧЕЗ, бе запитан водачът на Движение за права и свободи, на което отговори по този начин: "Ако е закъсняла съгласно законите, тогава в действителност има забавяне, само че в случай че има оценка за закъсняла реакция съгласно нечии упования, то това към този момент е друга тематика ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР