След повече от 354 000 реализирани единици от второто поколение

...
След повече от 354 000 реализирани единици от второто поколение
Коментари Харесай

Volkswagen Crafter получава изцяло ново дигитално табло

След повече от 354 000 осъществени единици от второто потомство на Volkswagen Crafter към края на предходната година, лекотоварното поделение на марката- Volkswagen Commercial Vehicles, анонсира първите детайлности за обновената версия на лекотоварния модел и разгласи, че предварителните му продажби ще стартират през април идната година.

Следващата еволюция на Crafter ще получи няколко значими софтуерни нововъведения, включително нова инфо-развлекателна и навигационна система с изтеглен във височина над предното табло сензитивен на досег екран. Стандартно, той е с диагонал от 10.3-инча, само че е допустима поръчка и във вид с 12.9-инчов.

Други значими новости са възприемането в общоприетото съоръжение на напълно цифров инструментален блок (Digital Cockpit), нова електронна паркинг спирачка, нов волан с интегрирани бутони за бърз достъп, както и нов селектор за автоматизираната трансмисия, еднакъв с този от .

Всеки един от представителите на обновената версия на Crafter ще разполага със спирачна система с автоматизирано задействане при положение на заплаха от удар начело, система за следване на пътното платно, паркинг помощник, система за различаване на пътните знаци и други, а като в допълнение съоръжение ще бъде налична системата Travel Assist, в която са комбинирани адаптивен круз надзор и помощник за промяна на лентите.

Наред с множеството конфигурации на купето си, Crafter ще продължи да се предлага във версии с предно, задно и задвижване на четирите колела, с шестстепенна ръчна или 8-степенна автоматизирана предавателна кутия, и с дизелов мотор в мощностни разновидности 140, 163 и 177 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР