След повече от 3 месеца невъзможност Младежки театър Николай Бинев“

...
След повече от 3 месеца невъзможност Младежки театър Николай Бинев“
Коментари Харесай

Младежкият театър се завръща с 2 спектакъла под открито небе

След повече от 3 месеца неспособност Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ да показва постановките си пред аудитория, театърът ще се завърне към срещите със фенове, гостувайки на Откритата сцена „ O2PEN “ пред Театър „ София “ с два спектакъла.
Зрителите ще имат шанса да се насладят на два от обичаните си спектакъла на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ навън при прецизно съблюдаване на всички противоепидемиологични условия.
Независимо тежката обстановка, в която се намира страната ни, Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ не се и няма да се откаже от убеждението си, че българската аудитория заслужава достъп до българско изкуство и просвета. С доста старания, неспокойствие и обич театърът ще показа „ Специални мотиви “ на 10-и юни от 20:30 ч. и „ Nordost “ на 23-и юни от 20:30 ч., което ще е първата стъпка на завръщане към естествения темп на театъра.
Разпространението на SARS-CoV-2 в България прекъсна един извънредно сполучлив и трогателен сезон за Младежки спектакъл „ Николай Бинев “, в който министър председатели имаха спектаклите „ Bai Ganyo ”, „ По-полека “, „ Ромео и Жулиета “, „ Ротердам “, „ Ние, врабчетата “ и „ Вътрешният глас “, а идни министър председатели чакаха спектаклите „ Бившата мис на дребния град “ и „ Той е дяволът! “. От театъра дават обещание на своите фенове, че и през идващите месеци ги чакат приятни и вълнуващи изненади, както и нови дати, на които ще се играят представления от репертоара на театъра.
Зрителите имат опция да закупят билети за двете представления от касата на Театър „ София “, както и онлайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР