След повдигането на обвинение на 41-годишната осиновителка, тя избрала да

...
След повдигането на обвинение на 41-годишната осиновителка, тя избрала да
Коментари Харесай

Осиновителката на пребитото дете мълчи пред разследващите, п...

След повдигането на обвиняване на 41-годишната осиновителка, тя избрала да мълчи и да не приказва нищо. Това стана ясно на брифинг на прокуратурата по случая с ореботото дете на 1г. 9 м., съобщи кореспондент на " Марица ". 

Районният прокурор Чавдар Грошев уточни, че сигналът за пребитото бебе бил подаден от лекарите. Пред тях майката споделила, че детето паднало от спалнята. 

При прегледа медиците се натъкнали на голям брой контузии, синини и следи от ухапвания, които ги усъмнили. Уведомили полицията. След прегледа открили черепно-мозъчна контузия, скъсване на бял дроб и други пострадвания. Веднага било формирано досъдебно произвеждане, а осиновителката била арестувана, в началото за 24 часа, по-късно за 72. Престои прокуратурата да изиска непрекъснатото и задържане, сподели Грошев. 

Заместник-районният прокурор Атанас Илиев сподели, че следствените дейности почнали незабавно след подаването на сигнала. Очакват се резултатите от две експертизи - съдебно-медицинска за контузиите на бебето, и съдебни-психиатрична за психологичното положение на осиновителката. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР