След постъпил нов сигнал за малко , намиращо се в

...
След постъпил нов сигнал за малко , намиращо се в
Коментари Харесай

РИОСВ в Смолян спаси още едно мече

След постъпил нов сигнал за малко , намиращо се наоколо до гр. Чепеларе (под основен път Смолян - Чепеларе – Пловдив) от специалисти на Регионална инспекция за опазване на околната среда в Смолян е осъществена инспекция на място.
Установено е, че повече от два часа животинчето е било самό наоколо до основния път. Незабавно е образуван екип, който е направил оглед в региона. Не са открити следи от майка. Мечето е уловено без да се употребява анестезия, оповестяват от екоинспекцията.
 Лятно кино в Благоевград Лятно кино в Благоевград
Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от 12 до 20 юни, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин. В продължение на 9 дни бл...
Министерство на околната среда и водите се свърза с Фондация „ Четири лапи “ и мечето към този момент пътува към Парк за танцуващи мечки в с. Белица, където ще бъде настанено и ще му бъдат указани нужните грижи.
Припомняме, че в края на предходната седмица екип на Регионална инспекция за опазване на околната среда в Смолян след сигнал, че е край пътя за село Смилян. След няколкочасово изчакване на специалистите, с цел да видят дали ще се появи майката, мечето е прибрано и благодарение на фондация " Четири лапи " е закарано в парка на Белица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР