След поредната порция мачове в Шампионската лига се роди още

...
След поредната порция мачове в Шампионската лига се роди още
Коментари Харесай

Баща и син с еднакъв брой голове на Анфийлд

След следващата порция мачове в Шампионската лига се роди още една млада звезда, която направи доста положително усещане с изявите си. Арлинг Холанд, който съумя да се разпише на „ Анфийлд” при провалянето на неговия Ред Бул Залцбург с 3:4 от Ливърпул, е едвам на 19 години, само че към този момент има попадение на един от стадионите, за които доста други мечтаят цялостен живот. Но не и татко му.

Той е наследник на някогашния състезател на Манчестър Сити Алф-Инге Холанд, който също се е разписвал на „ Анфийлд”, оно с екипа на Лийдс.

Младият вундеркинд даже прояви възприятие за комизъм след мача. Пред публицистите той се пошегува, че към този момент има тъкмо толкоз попадения на този стадион, колкото и неговият баща.

„ Той постоянно ми е казвал: „ Вкарвал съм на „ Анфийлд”, вкарвал съм на „ Анфийлд”! Сега мога да му го върна. И аз имам гол на „ Анфийлд”.

Благодарение на прелестните си изяви от началото на сезона, към този момент се заприказва, че 19-годишният нападател може да смени клуба си напълно скоро, а огромните грандове ще стартират да се надпреварват за подписа му. В Шампионската лига за два мача към този момент има четири попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР