След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3

...
След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3
Коментари Харесай

Слави и Ку-ку бенд забиват в O2 Арина в Лондон

След поредицата извънредно сполучливи концерти в страната през последните 3 години в зала Арена Армеец Застрахователно акционерно сдружение “Армеец” е учредено на 9-и... към профила и на Националния стадион, Слави и „ Ку-ку бенд “ ще изнесат неповторим по рода си концерт в музикалния колос – зала O2 Арина (The O2 Arena), Лондон, на 9 юни тази година. Това ще е тяхното трето излизане на сцена в английската столица, след концерта им в зала „ Астория “ през 2004 година и откакто през 2016 година българска аудитория изпълни зала Wembley Arena (Уембли Арина) и пя с тях български песни. Затова е и голямо вълнението на екипа при подготовката на този концерт.

The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е най-голямата в Европа и една от най-модерните зали в света, разполагаща с големи механически запаси. В нея е играл Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково.... към профила, а реализатори от ранга на Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери ще изпълнят залата в дните към концерта на "Ку-ку бенд ". Именно на тази забележителна сцена Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана,... към профила планираше да изнесе последните си 10 концерта през 2009–2010 година.

Повече от половин година са текли договарянията за концерта, описа музикалният продуцент Евгени Димитров, като, по думите му, за сполучливия им свършек е оказал помощ концертът в зала Уембли Арена, който Слави и „ Ку-ку бенд “ изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите международни компании за техническо застраховане.

Очертава се това да бъде най-голямото българско събитие, отвън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време (11 българско). Билети ще могат да бъдат закупени по електронен път от уеб страницата на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон. Информация за продажбата на билетите ще може да бъде открита на уеб страницата на The O2 Arena, както и на телефон 00447597397062 от 9:00 до 17:00 часа.

За 25 години история Ку-ку бенд има издадени 23 албуми. На 3 март ще излезе албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български учебни заведения и читалища, както и на доста неделни учебни заведения в чужбина. Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и брошура с истинските цялостни текстове. Част от песните в албума са: „ Къде си, вярна ти, обич национална “, „ Боят настана “, „ Вятър ечи, балкан стене “, „ Де е България “, „ Жив е той, жив е “, „ Хубава си, моя горо “, „ Изгрей, зора на свободата “, „ Идем, идем, паплач проклета “, „ Ясен месец веч изгрява “, „ Мила родино “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР