След пореден оглед на мястото на катастрофата до Своге, отнела

...
След пореден оглед на мястото на катастрофата до Своге, отнела
Коментари Харесай

Очевидец на ада до Своге сензационно: Шофьорът на автобуса не е виновен, там течеше река, а мантинелата е скъсана преди повече от месец

След следващ оглед на мястото на злополуката до Своге, лишила досега 17 човешки живота, в късния следобяд през вчерашния ден  автобусът-. ковчег беше претрупан на платформа и извозен за в допълнение следствие. Очевидци на злокобния случай не престават да споделят какво са видяли, както и да споделят усещанията си от съдбовната права на пътя.
 

Пред Българска национална телевизия мъж, който попаднал на мястото незабавно след злополуката, описа, че скъсването на мантинелата там в действителност не е от този случай - тя е била скъсана още преди месец и половина от обърнал се ТИР.

" Тази мантинела не е от автобуса, тя е от месец и половина от един камион. Един тир се завъртя. Брезент съм сигурен, че беше. И след Брезента една цистерна се завъртя преди моста малко. Ако беше изправена тази мантинела, можеше да се защищити този случай ", описа мъжът, написа Блиц.

Жена, която постоянно минава през сектора разяснява, че най-важното сега е да се смени асфалтовата настилка.

" Аз съм водач и знам, че при 30 км придвижване на влажен път колата сервира. При изискване, че аз знам пътя. Карам деликатно. Това е човек, който е минал и не е знаел пътя. Имаше страхотна стихия този ден. Значи пътят е бил като огледало, сподели Лора Тодорова.
 
Друг свидетел пък споделя пред Нова тв: " Според мен водачът не е отговорен. След злополуката той беше в потрес. На въпросния завой течеше река. Тя повдига колата ти. Не знам за какво не се приказва за мантинелата. Тази не е счупена от автобуса, а е от различен случай преди месец ", безапелационен беше той.

Трети свидетел пък изпрати до Канал 3 фотоси на въпросната злополука сред тир и цистерна, при която, както към този момент стана дума, е била скъсана мантинелата и по този начин си е останала неоправена.
Възможно ли е такова съдбовно стичане на събитията, при което рейсът, откакто е поднесъл по хлъзгавия път, да е рухнал в дерето точно през сектора със скъсаната мантинела?
Разследването има думата...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР