След покосилата спортния свят драма с Новак Джокович и сагата

...
След покосилата спортния свят драма с Новак Джокович и сагата
Коментари Харесай

И Джон Малкович си навлече проблеми заради COVID-паспорт

След покосилата спортния свят драма с Новак Джокович и сагата му с Covid-правилата, в този момент и светът на киното се потопи в сходна. Американският артист Джон Малкович не бе позволен в първокласен хотел във Венеция, откакто не показа годен документ за сложена ваксина против COVID-19 , оповестяват италианските медии.

Местният вестник " Il Gazzettino " заяви, че театралният и кино артист, звезда от " Опасни връзки " и " Да бъдеш Джон Малкович ", е бил във Венеция за двудневни фотоси за американския ефирен сериал " Рипли ".

Тъй като срокът на годност на наложителния му имунизационен паспорт е изминал, на Малкович е било отказано да влезе в първокласния си апартамент в хотел " Danieli " с аспект към Гранд канал, написа вестникът. Вместо това той е бил настанен в частна квартира, написа изданието.

Италианската осведомителна организация ANSA удостовери новината, като се базира на източници от продукцията.

Съгласно италианското законодателство, единствено лицата, които показват доказателство за цялостна имунизация или възобновяване от Ковид, могат да имат достъп до публични места като хотели, заведения за хранене, питейни заведения и други заведения, както и до публичен превоз.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР