Най-надарената готвачка от четвъртия сезон на Хелс китчън Андреа Аксе

...
Най-надарената готвачка от четвъртия сезон на Хелс китчън Андреа Аксе
Коментари Харесай

Стара любимка на шеф Ангелов стана порно звезда

Най-надарената готвачка от четвъртия сезон на " Хелс китчън " Андреа Аксе продава цялостен набор от интимни услуги и култ осъществявания в платения секссайт. В своя профил апетитната кулинарка, която на 7 май чукна 34 години, предлага цели 104 видеа и 215 фотоси с розово наличие за възрастни. Феновете на Андреа могат да се насладят на всевъзможни интимни подиуми, на които би завидяла и най-обиграната актриса в промишлеността.

Едрогърдата кокона е оповестила дълъг лист с услугите, които предлага. В него попадат както " нормално " порно и шоу онлайн, по този начин и култ осъществявания с крайници, играчки, двойно навлизане и извратено порно. А най-загорелите й последователи имат опцията да си купят мокрите й бикини. Освен това обилната нидерландка е оставила алтернатива за своите почитатели да създадат специфични условия, които тя ще удовлетвори.
Реклама
Андреа направи възторг в " Кухната на Ада " при Шеф Ангелов. Наследява пристрастеността към кулинарията от майка си. В Нидерландия е имала лична компания за таксиметрови услуги и 10 години е била водач на такси, напомня Лупа. Една от най-странните случки за десетилетието зад кормилото е, че клиентка родила на задната седалка в таксито и салонът на возилото замязял като след същинска детонация.

Красотата ще избави света, само че дали ще избави България? Красавицата съвсем не приказва български. Сред заниманията й са рисуването, кикбоксът и спортните коли. При влизането си в риалити формата се дефинира като директна. В наши дни с изключение на с порноизпълненията си нашарената мацка печели в допълнение пари и като татуистка.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР