След почти 180 000 реализирани екземпляра от лансирането на модела C3-XR

...
След почти 180 000 реализирани екземпляра
от лансирането на модела C3-XR
Коментари Харесай

Citroen засилва позициите си в Китай с нов компактен SUV

След съвсем 180 000 осъществени екземпляра от лансирането на модела C3-XR в Китай в края на 2014 година, напролет на тази Citroen ще ускори в допълнение позициите си на локалния пазар с лансирането на новото поколение на компактния си SUV автомобил.

От Citroen анонсират, че новият C3-XR е силно подобрен, като дизайнът му е изпълнен напълно съгласно настоящата стилистична линия на марката, а нехнологичната му екипировка е изнесена на напълно ново ниво.

За C3-XR от Citroen споделят, че той е запазил свежарското лъчение на своя разработен особено за локалния пазар предшественик, като дизайнът му е надграден с по-динамична екстериорна стилистика и нови благоприятни условия за персонализация. По отношение на интериора, автомобилът идва с възможност за поръчка на панорамен стъклен таван, нови и свежи оферти по повод на цветовете и материалите, и други.

Основен акцент навътре в новия Citroen C3-XR е новата HSAE инфо-комуникационна система с 9-инчов екран, която идва с възможност за синхронизиране на мобилен телефон с Apple CarPlay, MirrorLink и Baidu Carlife.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР