След победата срещу Лече треньорът на Наполи Лучано Спалети говори

...
След победата срещу Лече треньорът на Наполи Лучано Спалети говори
Коментари Харесай

В Наполи не са сигурни, че Осимен ще е готов за Милан

След успеха против Лече треньорът на Наполи Лучано Спалети приказва за обстановката с Виктор Осимен, наред с други неща. Нападателят пропусна мача поради травма, само че това не се отрази на успеха на „ адзурите “, които завоюваха три точки и направиха поредна крачка към спечелването на скудетото.

След лагера на националния тим на Нигерия Осимен се завърна с травмата, а пропусна и предходния мач с Милан, който Наполи загуби с 0:4. Сега той е под огромна въпросителна за първия четвъртфинален мач в Шампионска лига против Милан.
 
„ Осимен е футболист, който би играл във всеки мач. В него няма нищо противоречиво, само че по тази причина и лекарите, и ние би трябвало да внимаваме с него. Ако беше играл с Лече, щеше да е по-зле. Трябва да му дадем повече време да се възвърне “, показа Спалети.

„ След травмата той тренира елементарно, само че остава да забележим по какъв начин травмата ще реагира на огромните натоварвания “, добави треньорът на Наполи.

Евентуалното неявяване на Осимен против Милан би било огромен хендикап за Наполи в Шампионска лига, имайки поради, че той е един от най-силните козове за добър резултат и класиране на 1/2-финалите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР