След по повод на Меган Маркъл и принц Хари принц

...
След по повод на Меган Маркъл и принц Хари принц
Коментари Харесай

Принц Уилям: "Ние не сме расистко семейство"

След във връзка на Меган Маркъл и принц Хари принц Уилям също наруши мълчанието, като изрази гледната си точка, съобщи БГНЕС.

Той отбрани английското кралско семейство против обвиняванията в расизъм, отправени от брат му и Меган, като сподели, че кралското семейство " напълно не са расисти ". Краткият коментар беше направен по време на посещаване на принц Уилям в учебно заведение в източен Лондон по повод проект за психологично здраве, който неговата брачна половинка Кейт Мидълтън започва в началните учебни заведения през 2018 година, предава Би Би Си. Той стана първият член на кралското семейство с непосредствено изказване във връзка изявлението и обвиняванията към английската корона.

" Ние изобщо не сме расистко семейство ", сподели херцогът на Кеймбридж, който е третият по линия на трона. Той също по този начин съобщи, че към момента не е разговарял с брат си по въпроса, само че напълно скоро ще го направи.

Коментарът на Уилям беше в отговор на изявлението на брачната половинка на принц Хари, Меган Маркъл, че неназован член на кралското семейство е изразил терзания за цвета на кожата на неродения й наследник.

Най-малко 11 милиона души са гледали изявлението на принц Хари и Меган Маркъл във Англия, което беше излъчено в понеделник.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР