След паузата за националните отбори клубният футбол се завръща. В

...
След паузата за националните отбори клубният футбол се завръща. В
Коментари Харесай

Беласица гони 3-та поредна победа, Борусия преследва 5-а

След паузата за националните тимове клубният футбол се завръща.

В България се възобновяват конкуренциите в елита и във Втора лига, до момента в който във водещите европейски шампионати започват кръговете в Испания, Германия и Франция.

ДНЕС, 16:00 ЧАСА, БЕЛАСИЦА – ЛИТЕКС

Домакините откриха своя темп тъкмо преди 2-седмичната пауза за националите. За първи път през сезона те записаха 2 поредни победи и сигурно ще опитат да заличат неприятния старт на акцията с нов триумф. Добрата вест за тях е, че играят мощно у дома и позволиха единствено 1 загуба и общо 2 попадения в досегашните 5 срещи вкъщи. Гостите пък изгубиха в предните 2 кръга, както и контрола от ЦСКА с 1:5 в паузата, като също така смениха треньора и в този момент отпред им е 48-годишният Ален Тупаич, който е възпитаник на Люпко Петрович. За последно двата тима се срещнаха през месец май в Ловеч. Тогава Литекс завоюва с 1:0, а в този момент има в актива си 13 точки, с 2 по-малко от своите домакини.

ПРОГНОЗА:    1



ДНЕС, 21:30 ЧАСА, БОРУСИЯ (ДОРТМУНД) – ВЕРДЕР (БРЕМЕН)

В първата среща от VIII кръг на немската Бундеслига тимът на Борусия е хазаин на Вердер (Бремен). „ Жълто-черните “ са в серия от 4 победи за състезание и са един от трите отбора без загуба като със своите 17 точки изостават единствено с 2 от водача Байер (Леверкузен), въпреки да са на 4-о място. Вердер пък загуби в последните 2 и в 3 от предходните 4 кръга, като към момента няма тъждество през акцията – 2 триумфа и 4 провали. „ Бременските музиканти “ шокираха Дортмунд като завоюваха с 3:2 последната си аудиенция тук, записвайки единствената си победа в миналите 5 директни дуела с Борусия.

ПРОГНОЗА:    Марко Ройс да означи или направи асистенция


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР