След паузата, продължила цели 15 години, bTV ще се носи

...
След паузата, продължила цели 15 години, bTV ще се носи
Коментари Харесай

Спрягат Александра Богданска за водеща на „Денсинг Старс“ 5

След паузата, траяла цели 15 години, bTV ще се носи в танцов темп през идващия месец, когато на екран ще се завърне шоуто „ Денсинг Старс “, в което звезди се учат на спортни танци. И евентуално у мнозина поражда въпросът кои ще са водещите и участниците. За момента се спрягат лица на самата телевизия, както и обичани посетители в нея като Дара и Папи Ханс.

 

Натали Трифонова наподобява най-логичният избор за участник в „ Денсинг Старс 5 ”. Тя се е  занимавала с танци в продължение на години и е снимана с професионален танцьор в рекламата на шоуто. От фрагментите проличава, че знае какво прави на дансинга. Отдавна се приказва, че точно тя ще е една от участничките в идния сезон на предаването. Другата, която настойчиво се спряга за изяви в него, е сексапилната докторка Неделя Щонова, която в рекламата на новия сезон си партнира с набралия известност точно в „ Денсинг Старс ” Атанас Месечков. За водещата на „ Светът на здравето " се знае, че схваща съвсем от всичко, в това число от танци, защото се е занимавала с балет. Наско също се чака назад в предаването, като не е ясно дали ще е измежду състезателите, както преди, или ще откри място в журито.

Най-странната птица в попфолка - Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя загатна за това с обява в обществените мрежи. „ Искате ли ме в „ Денсинг Старс "? Знаете, че аз върша шоуто. Знаете, че аз подвигам рейтинга Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас и не ви обича повече от мен ”, написа тя на страницата си във фейсбук. Продуцент на предаването, както на предходните два сезона, ще е Нико Тупарев, който постоянно залага на някогашната кандидат-президентка. Два пъти я е вкарвал във „ ВИП Брадър ”, заел я е и в „ Черешката на тортата ”, нищо чудно да й откри място и на дансинга. Едва ли някой ще види в това демонстрация на добър усет, само че пък провокацията може в действителност да му вдигне рейтинга.

 

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, досегашната тийнидолка Гери-Никол, която в последно време не е доста дейна на сцената и треньорката в „ Гласът на България " Дара. От нея и от Гери се чака доста положително показване.

 

С мъжете обичайно е по-сложно, защото не всички са мощни в танците, с изключение на гръцкото сиртаки след приложимост на алкохол. За бъдещи танцуващи звезди се спрягат Папи Ханс, първият „ Ерген " в Би Ти Ви Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е много наедрял за танцьор, само че с прословутото си възприятие за комизъм сигурно ще успее да трансформира дефекта в резултат и да сътвори въодушевление на феновете. Преди дни бащата на пухкавия синоптик си отиде, само че това най-вероятно няма да го спре да танцува в ефира. Преди години едрият Люси Иларионов имаше изяви в предаването и се справяше сносно с танците макар непотребните си килограми.

 

Говори се, че Иво Димчев също можело да взе участие в шоуто на Би Ти Ви. Той към този момент има присъединяване в „ Черешката на тортата ” при Нико Тупарев и от дълго време е дал поръчка, че е отворен за оферти и за други тв стратегии. Най-голямо предпочитание имаше да влезе в „ Като две капки вода “, само че все още, в който го разгласи, към момента не се говореше за „ Денсинг Старс ”. Димчев в този момент живее в Съединени американски щати и е възнамерявал концерти там до 16 февруари. Ако стартът на шоуто е след тази дата, ще има опция да се върне у нас, с цел да взе участие в него.

 

Кои ще са водещите?

Първоначално се спрягаха Алекс Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев, и Калин Сърменов, който беше неин сътрудник във втория. Продуцентът и актрисата са работили дружно и в „ Биг Брадър ” и първия сезон на „ Игри на волята ”, тъй че няма да е изненадващо още веднъж да се съберат в общ план. Само че се приказва, че Алекс била любимка и за различен план в Би Ти Ви – „ Аз обичам България ”, който беше измъкнат от Нова телевизия.

 

Другата опция, която се разисква, е водещ за стане спечелилият в първия сезон на танцовото съревнование Орлин Павлов. Той е доста подобаващ за сходна позиция, а за негова партньорка до неотдавна се спрягаше Александра Богданска. В последно време Би Ти Ви се пробва да наложи лицето й в ефира си и най-вероятно това е подготовка за непрекъсната изява на манекенката там.

 

Само че има и по-подходяща кандидатка – актрисата Виолета Марковска, която тази седмица изплува от нищото в ефира на „ Преди обед “, откакто с години не се беше изявявала на екран. Тя беше в директна конкуренция с Орлин за успеха в първия сезон на предаването. Неин сътрудник бе Наско Месечков, с който на финала останаха втори. После Вили направи положително усещане в роля в комедийния сериал „ Столичани допълнително “. Тази нейна изява бе последвана от брак и майчинство, а заниманията й с йога последователно изместиха актьорската работа. Нищо чудно обаче да е получила покана да води „ Денсинг Старс “ с Орлин Павлов и пръст в това да има новият програмен шеф на Би Ти Ви Апостол Пенчев.

Той бе началник на малкия екран тъкмо когато потегли „ Денсинг Старс “ с Вили и Орлин като основни настоящи лица.

 

Танцовото предаване до момента е имало 4 сезона в родния ефир. Първият и вторият бяха в Би Ти Ви надлежно през 2008 и 2009 година Продуцент бе Слави Трифонов. След това Нико Тупарев направи два сезона за Нова тв – през 2013 и 2014 година До старта на идния сезон 5 остава най-малко месец, а диалозите с възможните участници в него не престават, тъй че са вероятни всевъзможни промени.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР