След първото интервю в звездния ни списък с , поредицата

...
След първото интервю в звездния ни списък с , поредицата
Коментари Харесай

Калин Врачански за уроците, които е научил в любовта, и най-силните женски качества

След първото изявление в звездния ни лист с, поредицата от срещи „ 10 известни мъже приказват за дами “ продължава с един безумно харизматичен и занимателен артист.

Калин Врачански е от тези изчезващи типове господа, които осветяват всяка стая, в която влязат, и ни карат да се усмихваме по-широко, да се харесваме малко повече и да се стремим да бъдем по-големи оптимисти.

За времето, което успяхме да си откраднем с него, успяхме да се посмеем от сърце, да преоткрием женската природа и да си забравим мисълта няколко пъти, до момента в който го съзерцаваме.

Българският артист ни показа, че съгласно него най-голямата мощ на edna жена са очите:

„ Когато те огледа, можеш да си припаднеш! Нали по този начин става и влюбването – когато се погледнете, като прехвърчи нещо и си казваш: „ Е, дотук бях! “

Животът го е научил, че представителките на нежния пол може и да не знаят какво желаят, само че го желаят тук и в този момент. И въпреки всичко, животът без тях ще е живот, изживян на вятъра.

Калин ни предложи своя нетрадиционна формулировка за любовта, която първоначално ни учуди, а след това ни накара да се замислим и да възкликнем: „ Е, може и да има нещо правилно! “:

Любовта е като жив организъм. Започва като нещо малко, става по-голямо, най-после става нещо голямо, което, в случай че го поддържаш – дава прелестни плодове, в случай че не – става извънредно създание, което може да ти изяде главата!

Целия диалог гледайте във видеото нагоре, с цел да разберете какво още показа Калин Врачански пред Edna.bg за най-важната жена в живота си и най-ярките дамски облици в театъра.

Още фрагменти от гостуването на Калин Врачански при Edna.bg разгледайте в галерията тук:
 Калин Врачански на посетители на Edna.bg  Калин Врачански на посетители на Edna.bg  Калин Врачански на посетители на Edna.bg  Калин Врачански на посетители на Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР