След отказа на Продължаваме промяната - Демократична България за съвместно

...
След отказа на Продължаваме промяната - Демократична България за съвместно
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС започва консултации с останалите 4 парламентарни формации за подкрепа за кабинет

След отхвърли на " Продължаваме промяната - Демократична България " за взаимно ръководство от през днешния ден ГЕРБ-СДС стартират съвещания с останалите парламентарно показани обединения за поддръжка за кабинет с първия мандат. Новият курс по търсене на поддръжка от останалите парламентарни партии беше разгласен от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Формацията му има възражения и към персоналния състав на проектокабинета на ПП-ДБ, и към управническата стратегия, по която работиха взаимно, предава БНР. 

Днешните диалози стартират в 11 часа с Движение за права и свободи, от 13 часа с Българска социалистическа партия и от 15 часа с " ИТН ", а от 11 часа в петък – с " Възраждане ". От тези обединения към този момент оповестиха, че са подготвени за разговор, само че не се ангажираха с поддръжка. 

" Щом всички заедно политическите партии желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя. Да желаят с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с почитание към другите политически празненство и ще им представим нашата стратегия ", сподели пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов преди началото на диалозите на обединението с партиите в търсене на поддръжка за сформиране на кабинет. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР