След оспорвана битка между Крисия, Краси, Дарин и Сано, Краси

...
След оспорвана битка между Крисия, Краси, Дарин и Сано, Краси
Коментари Харесай

Големият победител в капките е Краси Радков СНИМКИ

След оспорвана борба сред Крисия, Краси, Дарин и Сано, Краси отнесе успеха в десетия сезон на,,Като две капки вода``.

„ Всички, които не са в студиото, са почтени да са на това място``, споделиха пред Нова финалистите малко преди последния лайф.

Големият победител завоюва с блестящото си преобразяване в облика на Емил Димитров и ни разчувства с безконечния шлагер " Ако си дал ", напомняйки ни за огромния създател и гений. Останалите участници се показаха почтено и получиха аплодисменти, викания и поздрави от публиката, журито и почитателите им в обществената мрежа.

На 4-то място феновете класираха Дарин, той си потегли с бурни овации и с премията " Мистър огън ". Дарин обра точките за театрално държание като Владко Стефановски, раздавайки се на сцената на " Gipsy song ".

Третата позиция в класирането зае Крисия, която за следващ път потвърди на всички, че даже да е дребна на години, е огромен гений. Тя се оправи чудесно в ролята на Александра Бърк и с ангелския си апетит докосна всички с осъществяването на песента " Hallelujah ".

С почетното второ място бе почетен Александър Сано. Той впечатли в облика си на геният на българската поп музика Васил Найденов. Сано избра да се изповяда с прочувствената ария " Седем пъти " и завоюва званието " Зърното на облика ".

Алисия заслужи наградата " Мис секси ", Анелия одобри с усмивка купата " Мис шавав облик ". Мариана бе удостоена с Мис " Мъжко момиче ".

Феновете на предаването изпратиха шоуто със смесени усеща. Едни са на менение, че спечелилият трябваше да бъде..., други са удовлетворени от избора на журито и от крайното класиране.

Всички обаче са единни, че нямат самообладание за нов сезон на обичаното си предаване и към този момент оферират кои да са новите участници.











Снимки: Фейсбук
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР