След огромния успех на Tiger King и Keep Sweet: Pray

...
След огромния успех на Tiger King и Keep Sweet: Pray
Коментари Харесай

Филмът на Netflix за Джон Макафи ни обещава една луда престъпна езда

След големия триумф на Tiger King и Keep Sweet: Pray and Obey, престъпните документални филми са най-хубавото от Netflix в този миг, а Running with the Devil: The Wild World of John McAfee наподобява ще продължи тази наклонност. Страницата на Джон Макафи в Wikipedia е задоволително неуместна, тъй че можете сами да си визиите невероятните подиуми, които предстоят да забележим в този филм.
Кой в действителност е Джон Макафи?
Джон Макафи е роден през 1945 година в база на американската войска в Глостършър. Израстнал във Вирджиния, той получава бакалавърска степен по математика и видимо пред него стои ослепително бъдеще. В своите ранни години за малко е работил по галактическата стратегия “Аполо” за НАСА, а по-късно е асоцииран и с компании като Lockheed и Xerox.
 Кирил Петков: 2 авг 2022 | Служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството от кабинета на Кирил Петков на формалната гала...
Ужасен да открие съществуването на компютърните вируси, Макафи основава първия антивирусния програмен продукт, който тормози и до ден сегашен нашите компютри. Първи по рода си, софтуерът жъне извънреден триумф и предстоящо прави своя адаш необикновено богат. През 1994 година Макафи напуща McAfee (компанията, която самичък е създал), само че последствията от творението му не престават да го тровят и по-късно. Когато Intel придобива компанията през 2010 година и я преименува на „ Intel Security “, McAfee споделя, че е „ безпределно признателен на Intel, че са го освободили от тази ужасна връзка с най-лошия програмен продукт на планетата “.

Самият той, основателят на антивирусния програмен продукт McAfee, качва в мрежата вирусното видео “Как да деинсталирате McAfee Antivirus!”, с което способства за славата си на извънредно чудноват човек.
Какво още е основал?
След напускането на личната си компания пионерът в киберсигурността пробва редица инициативи, като вложение в биткойн и основаване на резистентен на хакване телефон.

" Нито едно не е толкоз обсъждано, колкото политическата му кариера. "

Застъпвайки се за криптовалутата и декриминализирането на марихуаната, Макафи несполучливо се кандидатира за президент на Либертарианската партия два пъти, през 2016 година и 2020 година

Но какво незаконно откриваме в историята му?
Ето всичко, което знаем за " Running with the Devil: The Wild World of John McAfee " до момента.

През 2012 година Макафи има мощен конфликт с управляващите, които дълго време търсят връзката му с убийството на Грегъри Фол, негов комшия в Белиз. Вярвайки, че полицията ще го убие, той бяга в Белиз и Гватемала. Според резюмето, документалният филм ще покаже „ записи и изявленията с пионера в антивирусния технологии и дезертьор от закона Джон Макафи “. Трейлърът също по този начин ни разкрива, че управляващите са го преследвали освен поради връзката му с ликвидиране, само че и поради тайните, които е придобил посредством основания от него шпионски програмен продукт.

След като по някакъв метод се измъква от обвинявания в ликвидиране, падението на Макафи идва, когато той е бил задържан в Испания за неплащане на налози в продължение на четири години и е бил открит мъртъв в затворническата си килия, преди да може да бъде екстрадиран назад в Съединени американски щати.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР