След няколко забавяния, предизвикани от пандемията, най-сетне можем да се

...
След няколко забавяния, предизвикани от пандемията, най-сетне можем да се
Коментари Харесай

Посрещаме новия Бонд с най-емблематичните песни от поредицата

След няколко забавяния, провокирани от пандемията, най-накрая можем да се зарадваме на за Джеймс Бонд - " Смъртта може да изчака ", чиято премиера се състоя в  Royal Albert Hall. На събитието участваха членоветe на кралското семейство Кейт Мидълтън, принц Уилям, принц Чарлз и Камила Паркър. Все отново, с отдадената си работа на Нейно Величество, заслужава най-малко това.

От ревютата, които са подбрани в най-хубавия уебсайт за живеене, излиза наяве, че множеството критици са оценили високо 163-минутния кинопродукт. 

Някои го дефинират като " доста прелестен и радостно зрелищен ".

За други обаче той сигурно е " филм, който нарушава доста от каноничните правила на поредицата, въпреки и не напълно с блестящ резултат. В този епизод има какво да се гледа и разисква ".

Ако предпочитате сами да го определите - изчакайте българската му премиера, а до тогава ви предлагаме да отпразнувате завръщането на мистър със селекция от най-незабравимите песни от филмовата поредност. В последна сметка саундтракът е основен детайл от магията на Бонд, а в новия No Time to Die ще чуем не какъв да е, а Били Айлиш, която е оставила част от душата си при записа на песента. 

Започваме с нейното осъществяване, а идващите песни са подредени по последователен ред, с цел да можем да се насладим и на еволюцията на музиката през годините. Приятно слушане! 



 

Още от филмите за Бонд на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР