След няколко месеца самоизолация в семейното имение в Котсуолд, Дейвид

...
След няколко месеца самоизолация в семейното имение в Котсуолд, Дейвид
Коментари Харесай

Семейство Бекъм се събра в Италия

След няколко месеца самоизолация в фамилното имение в Котсуолд, Дейвид и Виктория Бекъм най-накрая са дружно и с четирите си деца. Тук е и бъдещата им снаха.
 Бруклин Бекъм, Лекси Пантера и какво счита някогашната му за годежа за Никола Пелц
Бившата на Бруклин Бекъм се изрече за годежа му

Не е оптимистична

Дни откакто оповестиха годежа си обществено, Бруклин Бекъм и Никола Пелц се върнаха от Съединени американски щати във Англия, с цел да отпразнуват щастливото събитие и с неговото семейство. А всички дружно се насочиха към едно от обичаните им места - Пулия, Италия .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@celebrity.news_ir) на Юли 20, 2020 в 10:06 PDT

Звездната фамилия е отседнала в първокласния комплекс Borgo Egnazia , който прилича палат и е желано място за настаняване на редица звезди. През 2012 година тук се венчаха Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, даже Мадона е чествала тук рождения си ден.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Borgo Egnazia (@borgoegnazia) на Яну 2, 2020 в 4:23 PST

Имението разполага с частен плаж, на който звездното семейство може да събира слънчеви лъчи и да се забавлява изцяло необезпокоявано, както и с ресторант със звезда Мишлен, в който да си похапва вкусно. И цялото това наслаждение коства няколко хиляди на вечер, които не са никакъв проблем за Бекъм, предава The Sun.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от beckhamonly (@beckhamonly) на Юли 19, 2020 в 5:12 PDT

Бруклин, бъдещата му брачна половинка Никола Пелц, както и останалите членове на семейство Бекъм бяха уловени от папараци да карат колела край морския бряг . Иначе, звездното семейство запълва дните от ваканцията си и с игри на голф в големия двор на наетото имение или просто с релакс край басейна.
 Виктория Бекъм и какво мисли за годежа на сина си Бруклин
Одобрява ли Виктория Бекъм годежа на сина си

Щом мама споделя

Междувременно стана ясно, че бъдещите младоженци на фамилията подробно изследват региона на Пулия, който доста харесват. Дори обмислят дали точно там да не се организира едната им сватбена гала . А Дейвид и Виктория изцяло поддържат този техен избор, който следва да разберем дали ще бъде финален.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Beckhams stan (@fambeckham) на Юли 20, 2020 в 7:48 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР