След новината, че Брус Уилис се оттегля от киното, стана

...
След новината, че Брус Уилис се оттегля от киното, стана
Коментари Харесай

Напук на болестта: Брус Уилис се завръща в киното

След новината, че Брус Уилис се отдръпва от киното, стана ясно, че на инат на заболяването артистът ще продължи да се снима в киното. 

Припомняме, че причина 67-годишният артист да постави завършек на кариерата си е диагнозата афазия - разстройство, което визира когнитивните качества и която му пречи да запомня текстовете за функциите си. Това мощно разстрои почитателите, които побързаха да намерят опция. Актьорът ще може да се появи на филмовите екрани, само че към този момент в цифровото си копие. 



Факт е, че преди дни Уилис продаде правата върху своя облик на софтуерната компания Deepfake. Сега, благодарение на технологията, цифровото изображение на артиста може да се употребява за филми и реклами.

Освен това, Брус Уилис стана първата холивудска звезда, която продаде правата върху цифровото си копие. По-рано такива технологии бяха употребявани единствено във филмите „ Междузвездни войни “. 



„ За мен това е страхотна опция да се върна обратно във времето. Можех да работя и да вземам участие в фотоси, даже когато бях на различен континент “, призна артистът.

Имайте поради, че по-рано Брус Уилис към този момент се появи по този метод в реклама на съветския клетъчен оператор Мегафон. Тогава компанията съумя да сътвори серия от доста елементи, с цел да поддържа стартирането на нови цени.

Главният воин на видеото беше комикът Азамат Мусагалиев, както и цифровият близнак на Уилис. В рекламата те играят партньорски специфични сътрудници, които обезвреждат бомба. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР