След немалкото трудни моменти в живота на Лейди Гага, като

...
След немалкото трудни моменти в живота на Лейди Гага, като
Коментари Харесай

За Лейди Гага и любовта няма граници

След немалкото сложни моменти в живота на Лейди Гага, като битката с посттравматичния стрес, ревматичното заболяване, разваления годеж и какво ли още не, в този момент нещата явно се подреждат по най-хубавия метод за попзвездата.
 Лейди Гага, славата, мислите за самоубийство и най-трудният интервал в живота й
Лейди Гага: Мислех за самоубийство всеки ден

Когато се превърнеш в най-големия си зложелател

Дни след церемонията по встъпване в служба на Джо Байдън, където тя имаше значима роля, една фотография от събитието обиколи медиите. Тя беше и мотивът всички да пишат, че Гага е луда по гаджето си Майкъл Полански.

На нея певицата и нейният обичан се целуват, и то с маски на лицата. Не сме пробвали, само че звучи предизвикателно и сигурно значи доста за една двойка. Явно е, че нещата вървят в действителност добре сред двамата и нищо не може да промени това.

Според източник на People, 34-годишната звезда е в действителност луда по Майкъл Полански, с който са гаджета от една година. 37-годишният софтуерен вложител беше компактно до нея по време на церемонията по встъпването в служба на Джо Байдън и Камала Харис.

Според източника на изданието, Лейди Гага е била необикновено щастлива по време на церемонията, в супер въодушевление, тъй като Майкъл е бил с нея и тя е признателна за неговата поддръжка.

Въпреки че двойката, чийто разказ стартира през 2019 година, пазеше връзката си от очите на обществеността, Полански към този момент няма терзания да застане гордо до известната си обичана. Нещо повече - да остане и на назад във времето, до момента в който тя свети.
 Сиа, Лейди Гага, Джерард Бълтър и звездите с редки болести
Звездите и редките им болести

Никой не е застрахован

А когато не са пред погледите на всички, двамата дружно работят по разнообразни благотворителни планове. Майкъл Полански е бизнесмен и вложител, свързван със съоснователя на Facebook Шон Паркър.
 Лейди Гага: Готова съм да се омъжа и да имам деца
Лейди Гага: Готова съм да се омъжа и да имам деца

Певицата на корицата на майския брой на списание InStyle

" Майкъл има собствен личен живот и работа, само че те имат и много общи пристрастености, тъй че това е прекрасен баланс. Нещата вървят в действителност добре ", споделя източникът на изданието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР