След назначаването на служебно правителство, областният управител на област Благоевград

...
След назначаването на служебно правителство, областният управител на област Благоевград
Коментари Харесай

Не дочака да бъде сменен! С писмо до Министерски съвет, областният управител на Пиринско В. Сарандев поиска да бъде освободен

След назначението на служебно държавно управление, регионалният шеф на област Благоевград Валери Сарандев изпрати писмо до Министерски съвет, в което изрази желанието си да бъде освободен от длъжността регионален шеф на област Благоевград.
Г-н Сарандев аргументира позицията си със следните претекстове: „ Смятам, че моят мандат като политически представител на Българска социалистическа партия в ръководството на област Благоевград изтече сега на издаването на указа на президента Румен Радев за назначение на служебно държавно управление.

Аз не съм оторизиран от управлението на партията си да я съставлявам в едно ново ръководство със служебно държавно управление и по тази причина още през вчерашния ден, на 02 август 2022 година подадох искане до новия Министерски съвет да бъда освободен от тази служба “. С това разбиране регионалният шеф избра самичък да подава настояването си за освобождение от служба.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР