След натоварващия сезон на затъмненията астрологичните енергии ще се смекчат,

...
След натоварващия сезон на затъмненията астрологичните енергии ще се смекчат,
Коментари Харесай

Три зодии ще бъдат дарени със заслужени вълшебства тази седмица!

След натоварващия сезон на затъмненията астрологичните сили ще се смекчат, описват астролозите на . В небето ще господства съразмерен и прочувствено лековит огромен воден тригон, а за три зодиакални знака седмицата от 14 до 20 ноември ще бъде прелестна!

След като Слънцето хармонизира с мистичния Нептун на 14 ноември, ще усетим засилена вътрешен глас и възприятие ви за съчувствие. По това време сънищата може да са по-ярки от нормално, по тази причина не е неприятна концепция да си ги записвате. В същия ден Меркурий образува секстил с Плутон, като прибавя още напрежение и пристрастеност към вашите мисли и другарство, който продължава да добавя мистериозната същина на водния детайл и неговото преобладаващо наличие тези дни.

Венера, планетата на любовта и хубостта, ще затанцува с експанзивния Юпитер на 15 ноември. Това събитие може да е много потребно, само че е значимо да разпознавате своите идеали по отношение на актуалната действителност. Тази сила обаче е удобна за романтика и креативна изява, тъй че не забравяйте да впрегнете в деяние своята магия.

На идващия ден Меркурий ще следва стъпките на Венера, изравнявайки се с Юпитер, което разпростира и акцентира нашия жанр на връзка, както и способността ни да четем сред редовете.

А тази седмица три зодии тази седмица ще се радват да получат неща, които са чакали от известно време!

Вижте в галерията кои са те и в случай че вашата зодия или асцендент попада сред тях, идните дни ще бъдат страхотни за вас:
 Зодиите, които тази седмица ще се радват на заслужени магии  Зодиите, които тази седмица ще се радват на заслужени магии  Зодиите, които тази седмица ще се радват на заслужени магии  Зодиите, които тази седмица ще се радват на заслужени магии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР