След месеци очакване и спекулации, че заради смъртта на кралицата

...
След месеци очакване и спекулации, че заради смъртта на кралицата
Коментари Харесай

Harry & Meghan тръгва до дни по Netflix

След месеци очакване и спекулации, че поради гибелта на кралицата планът Netflix за документална поредност за Хари и Меган ще отпадне, стрийминг платформата днес пусна първия филмов откъс. От фрагментите излиза наяве, че поредицата, снимана и режисирана от, ще ни показа персоналния живот на двойката по-задълбочено и ще разкрие невиждани до момента детайлности.

Поредицата дава обещание да покаже „ тайните дни при започване на тяхното ухажване “, както и мнения от другари и родственици. Друг забавен аспект в поредицата от 6 елементи ще са актуалните връзки на двойката, както и връзките на принц Хари и Меган с медиите.

„ Защо искахте да извършите този документален филм? “, питаГарбъс херцога на Съсекс при започване на едноминутния тийзър. „ Никой не вижда какво се случва зад затворените порти “, дава отговор Хари. „ Трябваше да направя всичко допустимо, с цел да защитя фамилията си. ”

„ Когато залозите са толкоз високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас? “, споделя Меган Маркъл.

От Netflix към момента не са удостоверили точната дата на премиерата, само че се чака тя да е преди края на годината. 

Вероятно филмовият откъс ще тормози кралското семейство, той се появява директно преди посещението на принц Уилям и Катрин, принцесата на Уелс, в Бостън в Съединени американски щати тази седмица.

 

Harry & Meghan. A Netflix Global Event. Coming soon, only on Netflix.
— Netflix (@netflix)
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР