След месеци на слухове и изтичане на информация vivo обяви

...
След месеци на слухове и изтичане на информация vivo обяви
Коментари Харесай

vivo официално обяви датата на презентацията на сгъваемите смартфони vivo X Fold 2 и vivo X Flip

След месеци на клюки и приключване на информация vivo разгласи датата на представянето на своите нови сгъваеми смарт телефони.

Според формалното известие на китайската компания огромната презентация на двата сгъваеми смарт телефона ще се състои на 20-ти април. Тоест другата седмица. Технологичните издания и водещите аналитици към този момент започнаха да получават предложения да участват на събитието.

На тази презентация ще бъде показан сгъваемият смарт телефон с еластичен екран vivo X Fold 2. Според наличната към сегашен ден информация телефонът ще има два екрана с AMOLED E6 матрици, периодичност за освежаване на екрана 120 Hz. Той ще се базира на най-бързата към този момент система върху чипа Snapdragon 8 Gen 2, ще има LPDDR5x оперативна памет и флаш диск вид UFS 4.0. Захранването ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4800 mAh с бързо 120 W жично зареждане и 80 W безжично зареждане. Камерата е тройна с оптика на Zeiss и резолюции 50 МР + 12 МР + 12 МР.

По време на това събитие ще бъде показан и сгъваемият vivo X Flip. Според изтеклата в уеб пространството информация мобилният телефон ще има 6,8-инчов екран с OLED матрица, резолюция Full HD+ и кадрова периодичност 120 Hz. Този смарт телефон се базира на миналогодишната флагманска SoC Snapdragon 8+ Gen 1, неговото зареждане ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4400 с бързо 44 W зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР