След масови забрани за приложението от редица институции по света,

...
След масови забрани за приложението от редица институции по света,
Коментари Харесай

TikTok въведе дневно ограничение за непълнолетни

След всеобщи забрани за приложението от редица институции по света, " TikTok " вкарва на ден ограничаване за малолетните консуматори, написа " Нова ТВ ".

Говорители на обществената мрежа оповестиха ограничаване от 60 минути дневно за всички консуматори под 18-годишна възраст. Според новата мярка, всички деца, които доближат лимита от 1 час, ще би трябвало да вкарат код за достъп, с цел да продължат да гледат видеа.

" TikTok " отбрани решението с претекста, че ограничаването цели да подкани младежите да управляват времето, прекарано пред екраните.

Проучвания демонстрират, че подрастващите прекарват повече от 6 часа дневно в " скролване ".

Въпреки това специалисти разясниха, че повода за хода е всеобщото неодобрение от държавни държавни управления и институции, които не разрешиха потреблението на " TikTok " на служебни устройства. Сред тях бяха Европейската комисия, последвана от Европарламента, държавното управление на Съединените щати, на Канада, на Дания и още. Причините бяха съществени опасения за приключване на персонални данни, както и на класифицирана информация. Пекин неведнъж отхвърли обвиняванията, като съобщи, че това е „ съзнателно оклеветяване “. През последния месец обществената мрежа е изправена пред мощен напън от Вашингтон, който даже заплаши да забрани напълно приложението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР