След марша на Безсмъртен полк по случай 9 май в

...
След марша на Безсмъртен полк по случай 9 май в
Коментари Харесай

Макаров пред КРОСС: Путин идва в България след визитата на Румен Радев

След марша на " Безсмъртен полк " по случай 9 май в София и откакто прикани Не забравяйте шествието на фашизма из Европа, вероломното нахлуване на хитлеристка Германия над Съюз на съветските социалистически републики.

Нямало е и няма да има мощ, която да победи Съюз на съветските социалистически републики ", дипломат Макаров отговори на един доста задаван въпрос, този път заложен от кореспондент на организация КРОСС, а точно: Кога да чакаме президента на Руската федерация Владимир Путин на посещаване в България.

Ето и какво отговори той: ``Въпроса ви е понятен, тъй като президента на Русия е бил тук за последно през 2008-ма година, би трябвало да действаме малко по малко, дано първо Румен Радев посети Русия на 21-23 май както знаете. За мен това е доста добър знак за нататъшно развиване на нашите връзки. Разбира се сходни контакти на високо равнище имат позитивен резултат за развиване на цялото ни сътрудничество``.

Не ми се желае да предзказвам само че тъкмо този въпрос ще бъде развъртян повреме на визитата на Румен Радев и незабавно по-късно ще приказваме за визитата на нашият президент в България сподели още дипломат Макаров.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР