След края на първото заседание по делото срещу Куката, Чеченеца

...
След края на първото заседание по делото срещу Куката, Чеченеца
Коментари Харесай

Куката: Искаха ми 20 бона, за да приключи драмата с клипа ВИДЕО

След края на първото съвещание по делото против Куката, Чеченеца и Емили, поради скандалния клип сниман в пловдивски мол, тримата инфлуенсъри застанаха пред камерата на, с цел да опишат тяхната позиция към снимането на видеото и свадите след него. Те приказваха още за престоя си в ареста и по тази причина по какъв начин са били изнудвани за пари и заплашвани до момента в който тече досъдебно произвеждане.

„ Първоначално с Емили се бяхме разбрали да снимаме клип, който да бъде ремикс на клипа на Чеченеца - „ Кое е т’ва животно ”. Тогава Денислав и въпросния Стоян Карапанов се натресоха и ние пуснахме лайв аз, Чеченеца, Емили и Тихомир, тях не сме ги карали. Те споделиха, че са ни видели, че сме „ онлайн ” и, че Денислав е наш почитател. Тогава въпросният Денислав сподели, че е пристигнал, тъй като е платил 20 лв. на Стоян, с цел да го свърже с тях ”, описа Тодор Чалъков – Куката.

„ Те не ни трябваха в този клип, тъй като ние си правихме нашите си клипове ”, добави още той.

В поддръжка на изказванията си, че Денислав е платил на Стоян Карапанов, Чеченеца сподели и видео от телефона си, в което се чува по какъв начин момчето си признава, че е дало парите и че не се познава с инфлуенсърите.



Относно предходен клип, в който Денислав се е бил качил на гърба на Чеченеца, Тошото Куката добави, че момчето самичък го е яхнал като бивол, макар че са го предизвестили, че имат работа и не желаят да се снимат.

И тримата инфлуенсъри споделят, че не се усещат отговорни, макар публичното отрицание на клипа.

„ Аз в никакъв случай не бих си разрешил даже да си помисля да се подигравка с някой, тъй като има бог и бог съди. Това беше едно шоу и момчето сподели, че е гледал доста холивудски прожекции и желае да стане прочут, с цел да го викат с нас по участия. Ние не искахме да се снимаме, само че той мрънкаше към 2 часа и най-после се съгласихме, тъй като ни стана досадно ”, посочи Тошо Куката.

„ Милен Готи вкара обществото и медиите в илюзия и тежка операция и направи банкова сметка в която събират пари. Момчето и джип си купи и по този начин нататък ”, сподели още Куката.

Той добави, че във въпросния клип най-после се вижда по какъв начин Денислав става и маха на камерата, което е било изрязано от Готи и е доказателство, че не са го карали на мощ да се снима.

По думите на Тик Ток звездата, той е бил изнудван след стартирането му под гаранция.

„ След като излязох от ареста, персонално ми звъня Милен Готи и ми сподели, „ дай ми 20 000 лв. и ще оправя нещата и ще спра да ти унищожавам живота ”, описа Куката.

„ На мен в деня преди да ме задържат ми звъня Стоян Карапанов от прикрит номер и ми сподели, че в случай че не натопя Тошо Куката, той ще ме откри, ще ме изнасили и ще ме залее с киселина ”, добави Емили.

Относно съвсем двумесечния си престой в ареста и тримата описаха, че не са имали проблеми и всички са се държали с тях обикновено. Единствено Емили е изпитвала стеснение тъй като някои надзиратели са се държали с нея по-подигравателно и са я третирали като мъж.

„ Аз съм си жена и това е огромна насмешка от тяхна страна. Имаше много случаи в които в ареста пробвах да посегна на живота си, само че в този момент скърбя, че съм желала да върша такива нелепости ”, добави още Даниел Йорданов – Емили.

Като умозаключение, тримата инфлуенсъри се сплотиха към мнението, че всичко е станало, с цел да могат едни хора да изкарат пари на техен тил и обществото и медиите са били въвлечени в „ тежка ” операция.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР