След кръщенето на Арчи, синът на принц Хари и Меган

...
След кръщенето на Арчи, синът на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Какво е общото между Кейт Мидълтън и Мадона

След кръщенето на Арчи, синът на принц Хари и Меган Маркъл, в най-коментирана тематика се трансформира държанието на принц Уилям и Кейт Мидълтън , които като че ли не можеха да си намерят място.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и скритите послания на кръщенето на Арчи
Уилям и Кейт не желаеха да са на кръщенето на Арчи

Ето какво ги издаде

Одобрителните мнения за визията на херцогинята на Кеймбридж обаче бяха съпроводени с едно ненадейно съпоставяне. Мидълтън избра розова рокля на Stella McCartney, която ни наподобява някак позната.

През 2011 година, годината на сватбата на Уилям и Кейт, тя се появи на публична вечеря със същия модел рокля, само че от сатенена, лъскава материя . А три години по-рано безусловно същата рокля облече не какъв да е, а Мадона, написа Closer.

На кръщенето на Арчи Кейт направи завръщане към предходния си жанр, само че с нов прочит. Днес тя е доста по-стилна и обрана и сходни материи не намират място в дрешника й.
 Снимка 433281

А за идентични тоалети с Мадона даже не можем и да си помислим... Поне към този момент приказваме за нещо, което ни кара да вършим параленост сред двете дами, които в противоположен случаи нямат безусловно нищо общо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР