След като заради нелепата му и откровено тъпа шега по

...
След като заради нелепата му и откровено тъпа шега по
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит: Косата ми беше важна част от мен

След като поради нелепата му и искрено тъпа смешка по адрес на госпожа Смит, целият свят заприказва за случая. Когато комикът съпостави късо подстриганата глава на Джейда Пинкет Смит с „ Редник Джейн “, където Деми Мур играе жена - боец, бореща се за пълноправие в армията, още веднъж видяхме сълзи в очите на 50-годишната Джейда. Преди 4 години тя призна, че страда от плешивост – заболяване, при което е наранена косата и тя опада на обособени зони.

В шоуто Red Table Talk през 2018 година Джейда Пинкет Смит описа по какъв начин е почнала да губи косата си и какъв брой ужасяващо е било това първоначално.

„ Когато стартира, беше вледеняващо. Бях под душа и един ден в шепите ми падаше личната ми коса. О, Боже, оплешивявам ли? си споделих тогава “, описа актрисата.

„ Това беше част от живота ми, когато в действителност се давех в сълзи. Тресях се от плач от заран до вечер. Затова отрязах косата си до кожа. И оттогава не преставам да го върша. Косата ми беше значима част от мен. Да се грижа за нея беше хубав обред за мен. Един ден просто осъзнах, че към този момент може да нямам тази коса “, показа актрисата.

Тя пробва да гледа на обстановката от духовна гледната точка и като урок.

„ По-високите трептения лишават толкоз доста. Всеки ден го виждам. Ако това би трябвало да се случи, в случай че при мен високите трептения значат да нямам коса – това е. Приемам го “.

Джейда Пинкет Смит отрязва косата си за първи път през 2021 година Последвали разнообразни лечения за плешивост със стероидни инжекции.

„ Те наподобява помагаха, само че не лекуваха. Ефектът беше краткотраен “, споделя брачната половинка на Уил Смит. Така дъщерята им Уилоу, която към този момент е на 21 година, поддържа майката си да поддържа къса прическа. Трудното е било настъпването на 50-те години за красивата Джейда и съвпадението, че косата й си отива.

Във видео в Instagram от декември 2021 година актрисата споделя, че към този момент гледа с подигравка на първите реакции на заболяването.

„ Да, знам, че се борих са алопецията. Докато един ден просто видях линията на черепа си. Толкова беше красива! Толкова красива! “

Оттогава въпросите по адрес на супер късата прическа секнаха от раз.

Косопадът стана чест непряк резултат по време на пандемията от Covid-19, само че алопецията е по-дълбоко заболяване, което визира двама на всеки 1000 индивида. Може да засегне всяка възраст, пол, раса, въпреки да има връзка с някои фактори като инфекциозни заболявания, внезапно намаляване, недостиг на желязо, стрес и хормонален дисбаланс.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР