След като ви как малката черна чанта отново е must

...
След като ви как малката черна чанта отново е must
Коментари Харесай

15 шопинг находки с ботушите в черно, които правят стайлинга ни по-елегантен

След като ви по какъв начин дребната черна чанта още веднъж е must have и по какъв начин черното палтото, пристигна ред и за ботушите в този типичен цвят. Подхождаме практично, говорейки още веднъж за зимен капуслен дрешник, и се насочваме към обувки, които можем да съвместим с допустимо най-вече разнообразни тоалети, модели, които са по едно и също време и комфортни, и безконечни т.е. отвън сезонните трендове.

Ботуши над коляното, ботуши под коляното, лачени ботуши, каубойски... В днешната ни селекция ще откриете огромно многообразие от модели, тъй като това са обувки, които можем да носим през по-голямата част от годината. Изключваме лятото, макар че каубойските ботуши и кубинките са много подобаващи за музикалните фестивали.
               

И в случай че още нямате каубойски, незабавно издаваме, че те ще бъдат съвременни и през тази година, а някои марки оферират много елегантни разновидности в черно, които могат да се носят. За офис дрескода пък бихме избрали моделите с висок или междинен ток, които са съвършени за съчетание с миди рокли или поли, тъй като издължават силуета и го вършат доста по-женствен. Ботушите над коляното, които тази година се завърнаха измежду трендовете, пък са подобаващи за празненство вечери.

Моделите, въодушевени от обувките за езда, с равни подметки също са типичен и мога да се носят както с дънки, по този начин и с мини поли или рокли. Докато ботушите с по-груби подметки дават максимален комфорт за стъпалата точно в дъждовните и снежни дни. Какво още сме харесали, вижте в галерията ни!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР