След като ви част от колекциите есен/зима 2021 на Prada,

...
След като ви част от колекциите есен/зима 2021 на Prada,
Коментари Харесай

21 стайлинг вдъхновения от новите колекции на Dolce & Gabbana, Etro и Giorgio Armani

След като ви част от сбирките есен/зима 2021 на Prada, Moschino и Fendi, оставаме в Милано, с цел да надникнем в тези на Dolce & Gabbana, Etro и Giorgio Armani, които не престават постпандемичната тематика в модата. Защото всички си мечтаят да се върнем към всички тези блестящи облекла, които през последната една година „ отлежават “ в дрешниците ни.

А ни канят на тяхното футуристично празненство и неслучайно назовават сбирката си #DGNEXTCHAPTER. Вдъхновени от света на новите технологии, те нетърпеливо желаят да надникнат в бъдещето, само че в това време вършат едно носталгично завръщане към 90-те и сигурно бихме носили белия тишърт с надпис 90’s Supermodel. Десетилетие, което днешните младежи не са претърпели, само че толкоз обичат стилните кодове от него, които дизайнерите не стопират да преоткриват и да пренаписват по нов метод.



От дързостта на Dolce & Gabbana прекосяваме към другата прекаленост – минимализма на, който не крие, че основава тази сбирка с ясната мисъл, че напълно скоро ще настъпят по-добри времена. В същото време към рафинираната грациозност той е добавил и лека немарливост и повече функционалност в облеклата. „ Навиците ни да се обличаме са повлияни от ограничаването да си останем у дома. Може би сме почнали да ценим комфорта и с това прибавяме от ден на ден лекост в метода, по който се обличаме “, споделя Армани.



Именно на това разбъркване на облекла и стилове, които размиват границите сред небрежното и строго елегантно облекло, е отправната точна в сбирката на Etro. И в случай че преди 80% от моделите бяха красиви и ефирни поли и рокли, то в този момент виждаме модерните необятни панталони, тишърти и бомбър якета – неща, които до момента не бяха типични за италианския бранд. В същото време обаче той остава правилен на и миксирането им, добавяйки нов взор към съчетаването на разнообразни цветове.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР