След като вчера анонсираха изцяло новата си и първа по

...
След като вчера анонсираха изцяло новата си и първа по
Коментари Харесай

Състезателният Ford Ranger T1+ в действие

След като през вчерашния ден анонсираха напълно новата си и първа по рода си за компанията спортна инициатива- присъединяване на рали Дакар при започване на идната година, през днешния ден от Ford Performance разпространиха и първото видео на новата си офроуд машина Ranger T1+.

Ranger T1+ е план на Ford Performance, M-Sport и Neil Woolridge Motorsports и е първата стъпка на Ford в една нова и дългогодишна спортна стратегия, която занапред стартира да се развива.

" Първото ни присъединяване на Дакар ще бъде с опознавателна цел, което ще ни помогне да се състезаваме в бъдеще ", споделя Марк Ръшбрук, световен шеф на Ford Performance Motorsports. " Но сходно на всички надпревари, ние не се състезаваме единствено с цел да победим, ние също се състезаваме, с цел да помогнем за основаването на по-добри артикули за нашите клиенти ".

От Ford Performance афишират също по този начин, че особено създаденият Ranger T1+, който е оборудван с 3.5-литров EcoBoost мотор, ще вземе присъединяване в спортни условия на две надпревари преди да застане на стартовата линия на рали Дакар през януари- Baja España Aragón (юли) и Rally du Maroc (октомври)




Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР