След като вълненията, свързани с януарския трансферен прозорец отминаха, в

...
След като вълненията, свързани с януарския трансферен прозорец отминаха, в
Коментари Харесай

Барса има за приоритет да задържи големия си талант

След като вълненията, свързани с януарския трансферен прозорец отминаха, в Барселона към този момент имат нов приоритет. В момента най-важната цел на каталунците е да обвържат с нов контракт огромния си гений Гави, оповестява "Спорт ".

17-годишният халф има контракт с Барса до лятото на 2023 година, само че в клуба желаят да го обвържат дълготрайно. Той се трансформира в главен футболист на "Камп Ноу ", като играеше постоянно и при Роналд Куман и в този момент при Шави Ернандес, а стигна и до националния тим.

Освен това, в клуба считат, че той заслужава да получи съществено нарастване на заплатата, която сега е едвам 100 хиляди евро на година, а също по този начин желаят да бъде вдигната и клаузата му за откупуване, която е 50 милиона евро.

Към момента в Барселона не са прекомерно обезпокоени и имат вяра, че договарянията с Гави ще протекат сполучливо. Те към този момент са имали среща с сътрудника на футболиста, която е била много положителна. Той е удостоверил желанието на играча да се потвърди на "Камп Ноу " и да помогне на клуба да се върне на върха. Очакванията са напълно скоро той да се причисли към другите две огромни очаквания Ансу Фати и Педри, които към този момент удължиха своите контракти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР