След като в Здравей, България ви показахме кадри, на които

...
След като в Здравей, България ви показахме кадри, на които
Коментари Харесай

Разкриха младежите, откраднали кутия за дарения в Пловдив

След като в „ Здравей, България ” ви показахме фрагменти, на които се вижда по какъв начин група младежи отмъкват кутия с дарения от магазин, полицията съумя да ги откри. Единият, който е единствено на 16 години, към този момент е арестуван. От няколко месеца същите младежи правят обири в разнообразни квартали. Три полицейски ръководства са работили по разкриването на групата, написа.

„ На 6 януари към 20.50 ч. е получен сигнал в Първо районно ръководство, че е осъществен обир на жена към 60-годишна възраст на паркинг пред магазин. Предприехме дейности и с помощта на отличната връзка, която имаме с другите полицейски ръководства установихме, че това са лица, живеещи в кв. „ Столипиново ”. В рамките на 2 дни разкрихме, че съпричастен към грабежа е въпросният 16-годишен. Той е престъпно проявен. Спрямо него са прилагани възпитателни ограничения от Местната комисия за битка с противообществени прояви. В хода на работа той направи цялостни признания. Групата е откраднала от дамата към 400 лева, като лицата показаха къде са изхвърлили документите A. Средствата са изхарчени ” , описа в ефира на „ Здравей, България ” гл. контрольор Александър Костадинов, шеф на Първо РПУ в Пловдив.

„ Установено е, че лицето е част от група малолетни и малолетни, които са правили и други закононарушения. Те са съпричастни към две обири на кутии за дарения ” , посочи гл. инсп. Иван Петков, шеф на Пето РПУ в Пловдив.

Повече гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР