След като в средата на месеца в Северна Америка беше

...
След като в средата на месеца в Северна Америка беше
Коментари Харесай

Mercedes-Benz с първи заряден хъб за електромобили и в Европа

След като в средата на месеца в Северна Америка беше намерено първото по рода си на Mercedes-Benz, сходно към този момент работи и на територията на Европа.

Първият по рода си заряден хъб Mercedes-Benz Charging Hub е построен в Манхайм и предлага опция за бързо зареждане на електрически автомобили и PHEV зареждаеми хибриди на разнообразни марки с потенциал от до 300 kW.

" Новият Mercedes-Benz Charging Hub в района Рейн-Майн-Некар е ситуиран на един от най-важните транспортни коридори в Германия и е част от световния ангажимент на компанията за разширение на инфраструктурата за зареждане ", анонсират от Mercedes. " По този метод Mercedes-Benz е пионер във връзка с новите стандарти за бързо, безвредно и екологично зареждане на електрически транспортни средства ".

Mercedes-Benz Charging Hub в Манхайм предлага опция за по едно и също време зареждане с потенциал от 300 kW на шест електрическия автомобил, което при подобаваща бордова зарядна система значи дозареждане от 10% до 80% за по-малко от 20 минути.

От Mercedes-Benz анонсират също по този начин, че проектите на компанията са до края на десетилетието да бъдат построени повече от 2000 зарядни станции в международен мащаб, на територията на които да има над 10 000 зарядни точки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР