След като в понеделник SKODA разпространи първото на екстериора на новото поколение

...
След като в понеделник SKODA разпространи
първото на
екстериора на новото поколение
Коментари Харесай

Новата SKODA OCTAVIA: Първи поглед към интериора

След като в понеделник SKODA разпространи първото на екстериора на новото потомство на хитовата си OCTAVIA, през днешния ден от марката ни разкриват първите детайлности за интериора на автомобила благодарение на две скици.

Четвъртото потомство на SKODA OCTAVIA ще бъде изпълнена с инструменттален панел на няколко равнища, както и огромен централен екран. Силен акцент във вътрешността на автомобила е и напълно новото изпълнение на волана- единствено с две спици.

Новата SKODA OCTAVIA ще дебютира и с нов скоростен лост, завършен като елегантен превключвател, както и с Climatronic тризонална климатична апаратура.

Новата OCTAVIA, която ще дебютира на 11 ноември, ще стъпи на пазара с променени основни габарити, като дължината й вече достига 4689 мм или с 22 мм повече в сравнение с предшественика си. Увеличение се следи и в ширината- с 15 мм, до 1829 мм.

От марката споделят също по този начин, че пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на увеличено пространство за краката си, а товарното поделение на комби версията към този момент достига внушителните 640 литра (600 литра при хечбек).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР