След като Тотнъм и Антонио Конте се споразумяха да се

...
След като Тотнъм и Антонио Конте се споразумяха да се
Коментари Харесай

Бивш футболист на Конте с мачове за Ювентус - това е човекът, който ще води Тотнъм до лятото

След като Тотнъм и Антонио Конте се споразумяха да се разделят, от клуба взеха решение да оставят тима в ръцете на неговия доскорошен помощник Кристиан Стелини. Официалната информация гласи, че въпросният треньор ще бъде краткотраен вид в оставащата част от сезона.

Стелини е на 48 години и също е от Италия. През актуалната акция той към този момент изкара няколко мача отпред на Тотнъм, откакто Конте имаше здравословни проблеми и се лекуваше.

Опитът на Стелини като старши треньор обаче е нищожен, тъй като той има още единствено 14 дуела отпред на Алесандрия в Серия “Ц ” през 2017 година. В тях той реализира единствено две победи и скоро е уволнен.

В щабовете на Конте е от сезон 2011/12, когато двамата са в Ювентус. После Стелини следва именития си съотечественик още в Сиена, Челси и Интер.

Като футболист той играе като бранител - най-вече ляв бек, а от време на време и централен. Стига даже до Ювентус, където обаче поради травма записва едвам две срещи през 2003 година Иначе играе още за Новара, Спал, Тернана, Комо, Модена и Дженоа.

Любопитното е, че Кристиан Стелини има два сезона като футболист под управлението на Антонио Конте в Бари сред 2007 и 2009 година Тогава отборът дори печели промоция за Серия “А ”, като в състава е и Леонардо Бонучи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР