След като стана ясно, че южнокорейският сериал „Squid Game“ официално

...
След като стана ясно, че южнокорейският сериал „Squid Game“ официално
Коментари Харесай

Netflix създава риалити, вдъхновено от Squid Game

След като стана ясно, че южнокорейският сериал „ Squid Game “ публично се завръща с втори сезон, Netflix възнамерява да предложи на феновете ново риалити с игри, въодушевено от хитовата поредност, предава CNN. И преди този момент да ви е прозвучало като прекомерно налудничава концепция, въпреки всичко е редно да кажем, че залогът няма да бъде живота им, както е в сериала.

Очаква се 456 новобранци от цялостен ​​свят да вземат присъединяване в игри, в които най-лошото, което може да им се случи, е да се приберат с празни ръце, макар оповестената премия от 4,56 милиона $. От платформата оповестиха, че планът ще предложи " най-голямата премия в историята на малкия екран ".
 Кирил Петков: Най-важното е да имаме 121 депутати без зависимости 14 юни 2022 | „ Най-важното нещо, върху което сме се фокусирали в този момент, е да имаме 121 депутати без зависимости. И никой от тях...
„ Докато участниците се състезават в голям брой игри, въодушевени от истинското шоу – плюс изненадващи нововъведения, техните тактики, съюзи и характери ще бъдат сложени на тестване “, пишат основателите на плана.

Do you want to play a game? Enter to join Squid Game: The Challenge at
— Netflix (@netflix)
Условието е участниците да са навършили 21 годин, да приказват британски и да си освободят графика за 4 седмици при започване на 2023 година за фотоси. Броят на участниците също не е инцидентен 456 – тъкмо толкоз, колкото са и в сериала. “Squid Game” все още държи върха за най-популярната поредност в Netflix за всички времена, като е гледан от 111 милиона консуматори през първите 28 дни от стартирането му в платформата.

В Китай, където стрийминг услугата не е налична, пекарна в Пекин вкара предизвикателство за подготвяне на сладкарски произведения на тематика Squid Game. Шоуто даже притегли вниманието на основателя на Amazon Джеф Безос, който разяснява, че това, което са създали основателите му е „ впечатляващо и вдъхновяващо “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР