След като стана ясно, че принц Хари подготвя скандални мемоари

...
След като стана ясно, че принц Хари подготвя скандални мемоари
Коментари Харесай

На Острова критикуват Хари заради мемоарите му

След като стана ясно, че принц Хари приготвя скандални записки за живота си в кралското семейство, отговорът от Англия не закъсня. И той не е по-малко ядовит. Ето че се разкриват от ден на ден скандални детайлности към живота на Меган Маркъл във Англия.

Преди дни кралският биограф Валентин Лоу издаде The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, в който показа някои от тайните на връзката на херцога и херцогинята на Съсекс с Уиндзор, а също по този начин разгласява няколко истории на някогашния помощник на двойката. И всички те си спомнят връзките със съпрузите с тръпка.

Според специалиста, Меган Маркъл е била жестока към личния състав и не е толерирала подчинените в нищо. Често ставала груба или даже крещяла на помощник. Освен това, отивайки някъде да вечеря със брачна половинка си, херцогинята не преставала да се кара на личния състав.

„ На всеки 10 минути тя или Хари ми звъняха, с цел да ми крещят. Те споделяха: „ Не мога да допускам, че го направи, какво си мислеше? “ Това можеше да продължава няколко часа “, споделя един от чиновниците.

Биографът изяснява, че най-вероятно това държание се дължи на обстоятелството, че Меган в никакъв случай не се е стремила да стане част от кралското семейство.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР