След като стана ясно, че принц Чарлз не гледа ,

...
След като стана ясно, че принц Чарлз не гледа ,
Коментари Харесай

Защо британският министър на културата нападна Netflix и сериала „Короната“?

След като стана ясно, че принц Чарлз не гледа, министърът на културата на Англия Оливър Даудън също не остана безразличен към поредицата. Той съобщи, че стрийминг платформата Netflix би трябвало да показва при започване на всеки епизод, че историите в сериала са небивалица. Неговите опасения са, че цяло едно потомство фенове, които не са били очевидци на събитията, които се пресъздават в четвъртия сезон, ще смесят фикцията с същинските обстоятелства.

Братът на починалата също упорства за същото. „ В началото на всеки епизод би трябвало да се изписва известие: „ Това не е истина, само че е основано на действителни събития “, показа той пред ITV.



Действията в новия сезон на „ Короната “ обгръщат интервала сред 1979 и 1990 година, интервал, който е обвързван с ръководството на, само че споделя в детайли и за връзките сред принц Чарлз и лейди Даяна. Нещо, което сигурно не се хареса на кралското семейство.

В същото време основателят на сериала Питър Морган акцентира, че всичко в него е „ акт на креативно въображение “, а Джош О‘Конър, който влиза в ролята на принц Чарлз прибавя, че хората желаят да имат вяра, че това, което виждат на екран, се е случило.

„ Хубаво е хората да не не помнят, че ние сме артисти, не сме действителни персони и това не е действителна история “, споделя още той.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР