След като спечели Златен глобус“ и Наградите на критиците в

...
След като спечели Златен глобус“ и Наградите на критиците в
Коментари Харесай

Безупречният стил на Кейт Бланшет и 10 шопинг находки, вдъхновени от него

След като завоюва „ Златен глобус “ и Наградите на критиците в категорията за основна женска роля, занапред следва да забележим дали Кейт Бланшет ще победи на BAFTA тази неделя и на SAG в края на месеца. Разбира се, най-голямо вълнението ще бъде по време на церемонията по връчването на  " Оскар " -ите на 13 март. Всяка извоювана статуетка е изцяло заслужена за австралийската актриса, която влиза в облика на във кино лентата на Тод Фийлд - " Тар " и си проличава, че той е юридически за нея. И до момента в който ние незабавно бихме й връчили по този начин стремежи „ Оскар “,  отдавна е спечелила сърцата ни и с безупречния си жанр. Донякъде поради, с които избира да се облича за множеството си появи под светлините на прожекторите, и с които наподобява не по-малко секси от която и да е било рокля.

Направи го и на специфичния обяд на номинираните за от филмовата академия звезди, който се организира в понеделник вечерта в Бевърли Хилс. За случая тя заложи на типичен грациозен монохромен тоалет на Lanvin от колекция Resort 2023, който бе приключен с чифт черни обувки с остри връхчета, с което затвърди стилния си статус на една от най-добре облечените звезди.
               

Малко по-късно Бланшет прикова още веднъж вниманието на фотографите, до момента в който отиваше на снимачната площадка на шоуто на Джими Кимъл. Тя се открои с жълта рокля, която беше комбинирана със спортни дънки и бели боти. Доста смело комбиниране, само че пък следващото доказателство, че не роклята е значима, а дамата, която я носи.
               

С всяко свое появяване актрисата потвърждава, че умее да приспособява последните трендове в модата (не и без помощта на стилистката си Елизабет Стюарт), като не изневерява на стила си. Но хубавото е, че не се тормози да повтаря тоалети за аления килим и го е показвала нееднократно.
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР