След като спечели титлата във финала с пет топки, ансамбълът

...
След като спечели титлата във финала с пет топки, ансамбълът
Коментари Харесай

Дадоха сребро на ансамбълът ни във финала с обръчи и бухалки

След като завоюва купата във финала с пет топки, ансамбълът ни се окичи със сребърен орден в този с три обръча и два чифта бухалки в последния ден на европейското състезание по художествена гимнастика, което се организира във Варна.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова показа по извънредно решителен метод истинската и доста комплицирана комбинация сложена по музика от балета Спартак, само че получиха от съдиите втора по мощ оценка от 45.950 точки (36.9 за компликация и 9.050 за изпълнение), което им отреди сребърните медали в подреждането.



Българките имаха малшанса да изчакат много преди да излязат на килима, защото щаба на Азербайджан поде контестация, която съгласно регламента требва да бъде прегледана в хода на надпреварата, а не след неговия край.  Европейски първенец на обръчи и бухалки стана Израел с 46.150 точки, а на трето е Италия с 43.375 точки.

Това е шестото отличие за България от шампионата във Варна. Сребърни оценки в предходните дни завоюваха Боряна Калейн в многобоя при дамите и отбор девойки в многобоя и на финалите на обособените два уреда.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР