След като Сексът и градът“ получи своето дългоочаквано продължение -

...
След като Сексът и градът“ получи своето дългоочаквано продължение -
Коментари Харесай

Героят на Крис Нот от Просто ей така оживява отново в реклама на Peloton

След като „ Сексът и градът “ получи своето дълго чакано продължение - " Просто ей по този начин ", несъмнено можем да кажем, че успя да ни изненада, замисли и даже натъжи. И в случай че бяхме уверени, че премиерата ще е нещо като дълго бленувана среща със остарял другар, то сигурно доста сходно на живота, трябваше да чакаме непредвиденото.

Междувременно надалеч не бяхме единствените, компанията за фитнес уреди Peloton изпадна в не по-малко любопитна и ненапълно неловка обстановка, откакто в първия епизод на сериала " Просто ей по този начин " Тузаря умря от инфаркт след дълга подготовка точно на техен велоаргометър. Какво ти остава, когато всички погледи по подигравка на ориста са вперени в теб, а шегите са за твоя сметка? Да превърнеш минуса в свое предимство и да си послужиш с най-хубавото оръжие – тънкото възприятие за комизъм, несъмнено. Затова и от компанията наемат Крис Нот за рекламния си клип, който идва под остроумния надслов " Той е жив! ".



В рекламното видео Нот – в ролята на Тузаря – се е разположил комфортно на диван пред камина, а до него стои инструкторката Джес Кинг, която също се изявява в " Просто ей по този начин " в ролята на Алегра. Нот вдига наздравица за " новото начало ", а тя му споделя: „ Изглеждаш ужасно! “. Нот отвръща, че по този начин и се усеща и поглежда двусмислено зад дивана, като я пита " Ще създадем ли още едно кръгче? Животът е прекомерно къс, с цел да не го създадем ". Камерата обаче ни води не към спалнята, както мнозина от нас си мислят, а стъписва с панорама към два уреда Peloton.

След това чуваме прочут глас – този на Райън Рейнолдс, който по никакъв начин не е инцидентен (от компанията слагат фокус върху комедийния оттенък) да изяснява по какъв начин " просто ей по този начин " на света е напомнено, че карането на колело подтиква сърцето, дробовете и циркулацията на кръвта, с което " понижава риска от сърдечносъдови болести ". И приключва с епичното " Той е жив " в продължение на цялостния шеговит тон. От компанията споделят, че целият клип е бил сниман и инсталиран за по-малко от 48 часа. А рекламата е брилятно доказателство по какъв начин можем да превърнем негатива в позитив, единствено с смяна на гледната точка. И просто ей така Крис Нот се завръща за следващото въртене на педали с велосипед на Peloton, а ние сме удовлетворени от този сполучлив завършек.
„ Сексът и градът “: имаме ли потребност от продължение 20 години по-късно?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР