След като се възстанови след заглъхването по време на пандемията,

...
След като се възстанови след заглъхването по време на пандемията,
Коментари Харесай

Най-забележителните круизни кораби, които ще дебютират през 2024

След като се възвърне след заглъхването по време на пандемията, световната круизна промишленост ще се радва на още по-голям напредък през 2024 година За това ще способства и фактът, че следващата година ще тръгнат няколко забележителни круизни кораби.

Британска корабна и круизна компания основана Cunard Line пуска първия си нов транспортен съд от повече от десетилетие. Disney Cruise Line също пуска нов транспортен съд, който сигурно ще съставлява интерес.

Междувременно феновете на лукса и по-малките корабни линии също могат да чакат Silversea, Explora Journeys, Ritz Carlton и Viking Ocean, които са измежду линиите, които показват нови плавателни съдове през 2024 година

Това са пет от най-забележителните круизните кораби, които би трябвало да създадат своя дебют през 2024 година, в ранглиста на Forbes.

" Icon Of The Seas " на Royal Caribbean

В началото на 2024 година Royal Caribbean ще пусне най-големият круизен транспортен съд в света Icon of the Seas и първия от новия клас кораби Icon на линията. С тонаж от 250 800 и потенциал до 10 000 пасажери и екипаж, той надминава настоящия рекордьор Wonder of the Seas по мярка и потенциал.

Този грамаден транспортен съд ще включва осем квартала, в това число пет чисто нови концепции и най-големите фамилно насочени места за настаняване във флота на Royal Caribbean. Icon of the Seas предлага най-големия воден парк на закрит басей.

Въпреки размера си, това е най-устойчивият транспортен съд на Royal Caribbean, задвижван от полутечен природен газ и технология с горивни кафези.

Icon of the Seas ще стартира първото си корабоплаване от Маями през януари 2024 година, след което ще предлага карибски направления, в това число визити на острови.

" Utopia Of The Seas " на Royal Caribbean

Icon не е единственото от Royal Caribbean, която ще забележим през идната година. През юли Royal Caribbean ще открие и кораба Utopia of the Seas, ново допълнение към своя флот. Той ще предлага 23 бара, 2 казина, 21 ресторанта и 5 басейна.

Ще приема до 6700 пасажери. Utopia може да ви предложи нови забавни прекарвания, като вечеря в ресторант със характерна тема. През първата си година Utopia ще се специализира в къси три и четиридневни круизи от базата си в Порт Канаверал.

" Sun Princess " на Princess Cruises

През февруари Princess Cruises ще пусне Sun Princess, първият транспортен съд в новия круизен транспортен съд от клас Sphere. Той може да побере 4 000 пасажери. Princess залага доста на новия транспортен съд. Казиното с повърхност от 9000 квадратни метра ще бъде най-голямото в морето.

Суитите Signature Collection се гордеят с извънреден достъп до специфичен ресторант, салон и слънчева тераса. Колекцията Reserve включва усъвършенствани кабини Club Class и нови кабини Cabana, които оферират частна тераса за слънчеви бани, джакузи и специфичен ресторант Reserve Collection.

" Queen Anne " на Cunard Line

През май 2024 година Cunard Line ще показа Queen Anne, своя 249-ти транспортен съд, само че първият нов транспортен съд от 12 години насам.

Побирайки близо 3000 посетители и 1200 души екипаж, той ще посети разнообразни дестинации, в това число Испания, Португалия, средиземноморски градове, карибски острови и норвежки фиорди.

Корабът разполага с огромно лоби, обилен спектакъл Royal Court и 15 разнородни ресторанта и освежен пъб Golden Lion, управителен от готвача Мишел Ру, притежател на звезда Мишлен. Новите заведения за хранене включват японска, индийска и средиземноморска кухня.

Има и по-модерни места за занимания, кабаре клуб, зона за басейн с DJ и преносим покрив и уелнес зона, включваща сауна с хималайска сол.

Първото пътешестване през май 2024 година към този момент е разпродадено. Първото международно странствуване на круизния транспортен съд е през 2025 година за забележителните 111 нощувки, включващо дестинации като Хонолулу, Сидни, Пенанг и Суецкия канал, с цени, започващи от $17 500 на човек.

" Disney Treasure "

Круизният транспортен съд Disney Treasure ще бъде пуснат по вода през декември 2024 година, предлагайки на фамилиите, които обичат Дисни, още една алтернатива за круиз от Порт Канаверал. Ще побира 4000 пасажери.

За децата корабът разполага с пързалката AquaMous два ресторанта кръстени на принцесите на Дисни Моана и Мулан.

След стартирането си, Disney Treasure ще стартира едноседмични круизи до Кариби, тръгвайки от Порт Канаверал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР